Back to homepage

Tag "Ziadin Sela"

Taravari dhe Sela në Gostivar, takim me strukturat lokale të partisë

Taravari dhe Sela në Gostivar, takim me strukturat lokale të partisë

Arben Taravari dhe Ziadin Sela, takuan sonte strukturat e partisë në bastionin e ASH-së, në Gostivar. Ata deklaruan se sfidat dhe nevojat e qytetarëve dëshmohen se janë pioritet në këtë qytet nga pushteti lokal, gjë e cila ka sjellur jo

Read Full Article