Back to homepage

Tag "Yllka Gashi"

Ky është rrëfimi rrëqethës i Yllka Gashit deri sa largohet për në Amerikë

Ky është rrëfimi rrëqethës i Yllka Gashit deri sa largohet për në Amerikë

Aktorja kosovare, Yllka Gashi, teksa po nisej për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka dedikuar disa vargje për vendlindjen e saj Prishtinën Gashi ka shtatë vite që është shpërngulur në Amerikë, me bashkëshortin e saj Albianin dhe vajzën e

Read Full Article