Back to homepage

Tag "Xhumadije Ibrahimi"

Gazetari që nuk e ka “shijuar” terrenin, nuk mund të bëhet redaktor apo moderator i  mirë

Gazetari që nuk e ka “shijuar” terrenin, nuk mund të bëhet redaktor apo moderator i  mirë

Edhe në Vitin 2023 do të vazhdoj që me këmbëngulje të jem në anën e opinionit publik dhe qytetarëve dhe të zbatojmë me përpikmëri motivin për të qene Televizion i pavarur dhe objektiv – në anën e shikuesve, kështu premton

Read Full Article