Back to homepage

Tag "Vera"

I nxehti afrikan, 5 shenja të trupit që nuk duhen nënvlerësuar

I nxehti afrikan, 5 shenja të trupit që nuk duhen nënvlerësuar

Parashikohet se moti në ditët në vijim do të përfshihet nga vapa afrikane me temperatura më të larta se normalja. Temperatura mund të kalojë 40°, duke vendosur rekorde të reja. Një situatë anormale që kërkon vëmendje të tepërt. Përveç bezdisjeve

Read Full Article
Ndryshimi i klimës, plazhe që zhduken dhe nxehtësi ekstreme. Turizmi në rrezik?

Ndryshimi i klimës, plazhe që zhduken dhe nxehtësi ekstreme. Turizmi në rrezik?

Plazhe që zhduken, nxehtësi ekstreme, uragane, pista skish që shkrijnë, të gjitha këto ndikojnë edhe tek industria e turizmit. Edhe pse jo në atë masë që ishte menduar. Kush do të shohë nga afër pasojat e ndryshimeve klimatike, duhet vetëm

Read Full Article