Back to homepage

Tag "Valdet Xhaferi"

Valdet Xhaferi takon Forumin Rinor: Të kontribojmë për vete dhe ata që kanë nevojë

Valdet Xhaferi takon Forumin Rinor: Të kontribojmë për vete dhe ata që kanë nevojë

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, Valdet Xhaferi ka takuar sonte Forumit Rinor të BDI – Gostivar, ku është diskutuar dhe ka filluar fushata senzibilizuese për anëtarësimet e reja, transmeton Gostivari Sot “Anëtarësohu në FR-BDI, sonte

Read Full Article
Xhaferi paralajmëron ndryshime: Rinia do të jenë një nga prioritetet tona

Xhaferi paralajmëron ndryshime: Rinia do të jenë një nga prioritetet tona

Transparenca, llogaridhënia dhe meritokracia do të jenë tre shtyllat kryesore mbi të cilat ne do të funksionojmë në të ardhmen. Këtë e premton Valdet Xhaferi, kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive, përcjell

Read Full Article
Xhaferi: Pushteti Lokal në Gostivar nuk është duke qeverisur konformë pritshmërive të qytetarëve

Xhaferi: Pushteti Lokal në Gostivar nuk është duke qeverisur konformë pritshmërive të qytetarëve

Kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive të dhënë për Tv Globi, mes tjerash është pyetur edhe për funksionimin e administratës komunale dhe opozitarizmin që pritet të bëjë BDI si parti opozitare në

Read Full Article
Xhaferi: Konsolidohemi fuqishëm që BDI-në ta bëjmë fituese në Gostivar

Xhaferi: Konsolidohemi fuqishëm që BDI-në ta bëjmë fituese në Gostivar

Transparenca, llogaridhënia dhe meritokracia do të jenë tre shtyllat kryesore mbi të cilat ne do të funksionojmë në të ardhmen. Këtë e premton Valdet Xhaferi, kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive, transmeton

Read Full Article
Të dielën Hasani ia dorëzon detyrën Xhaferit. I pranishëm edhe Ahmeti

Të dielën Hasani ia dorëzon detyrën Xhaferit. I pranishëm edhe Ahmeti

Në BDI, dega në Gostivar të dieln që vjen do të zhvillohet ceremonia e pranimit dorëzimit të detyrës kryetar dege. Në këtë eveniment, kryetari në detyrë Bashkim Hasani do të ia dorëzon detyrën kryetarit të ri, Valdet Xhaferi, njofton Gostivari

Read Full Article