Back to homepage

Tag "Tiroide"

Doza e duhur e jodit për shëndetin e tiroides, ushqimet ku mund ta gjeni

Doza e duhur e jodit për shëndetin e tiroides, ushqimet ku mund ta gjeni

Jodi është thelbësor për shumë funksione të organizmit megjithatë ky i fundit as nuk e prodhon dhe as nuk e sintetizon vetë. Mungesa e jodit pengon gjendrën e tiroides të prodhojë hormone të mjaftueshme për rritjen, metabolizmin dhe shumë procese

Read Full Article