Back to homepage

Tag "The Park Festival"

The Park Festival në Gostivar, edhe këtë Verë nikoqir i yjeve të njohur të muzikës!

The Park Festival në Gostivar, edhe këtë Verë nikoqir i yjeve të njohur të muzikës!

Edhe këtë vit Gostivari do të jetë nikoqir i shumë emrave të njohur të muzikës falë The Park Festival, i cili për herë të katërt, në datat 21, 22, 23 dhe 24 korrik do të mbahet në parkun e qytetit

Read Full Article