Back to homepage

Tag "Tesla"

Tesla çaktivizon funksionin e video lojërave kur makina është në lëvizje

Tesla çaktivizon funksionin e video lojërave kur makina është në lëvizje

Tesla po çaktivizon një veçori në automjetet e saj që i lejonte shoferët dhe pasagjerët të luanin video lojëra gjatë vozitjes. Kjo vjen pas një hetimi nga Administrata Kombëtare e Sigurisë së Trafikut në Autostrada në SHBA. Agjencia tha se

Read Full Article