Back to homepage

Tag "Srebrenica"

Shqipëri, Taulant Balla depoziton rezolutën për Srebrenicën në Kuvend

Shqipëri, Taulant Balla depoziton rezolutën për Srebrenicën në Kuvend

Rezoluta kundër gjenocidit serb në Srebrenicë është depozituar sot në Kuvend nga kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla dhe pritet të miratohet më datë 7 korrik, ditën që do të mbahet edhe protesta e organizuar nga Sali

Read Full Article