Back to homepage

Tag "Shëndeti"

Reagon OBSH, Omicron nuk duhet të quhet “i butë”

Reagon OBSH, Omicron nuk duhet të quhet “i butë”

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka reaguar kundër përshkrimit të variantit Omicron si “të butë”, duke thënë se po vret njerëz në mbarë botën. Studimet e fundit sugjerojnë se Omicron ka më pak të ngjarë t’i sëmurë njerëzit rëndë sesa

Read Full Article
Disa mënyra për të lehtësuar dhimbjet e artritit

Disa mënyra për të lehtësuar dhimbjet e artritit

Dhimbja e artritit mund të jetë një shoqërues i vazhdueshëm dhe i padëshiruar. Kur lëvizja më e vogël sjell shqetësim, ju jeni vazhdimisht në kërkim të mënyrave për të ndihmuar në lehtësim – dhe një studim i ri mund të

Read Full Article