Back to homepage

Tag "Shalqini"

Janë 4 mite të rreme rreth shalqirit që nuk duhet t’i besoni më

Janë 4 mite të rreme rreth shalqirit që nuk duhet t’i besoni më

Kryefjala e padiskutueshme e verës, shalqiri është një frut freskues, që shuan etjen dhe gati për të na ndihmuar në ditët më të nxehta të vitit. I ëmbël dhe me sheqer, me pak kalori dhe i pasur me ujë, ky

Read Full Article