Back to homepage

Tag "Sasho Mijallkov"

Pasuria përallore që iu konfiskua Sasho Mijallkovit nga Prokuroria Publike

Pasuria përallore që iu konfiskua Sasho Mijallkovit nga Prokuroria Publike

Gjykata Themelore Publike– Shkup ka miratuar marrëveshjet e arritura ndërmjet prokurores publike Lile Stefanova nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit dhe të dyshuarve Sasho Mijalkov dhe Todor Mirçevski për rastin “Imperia”, njoftojnë nga Prokuroria

Read Full Article