Back to homepage

Tag "Prokuroria për Ndjekjen e Krimit të Organizuar"

Konkurs për zgjedhjen e kryetarit të ri të Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar

Konkurs për zgjedhjen e kryetarit të ri të Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar

Këshilli i Prokurorëve ka shpallur konkurs për zgjedhjen e kryetarit të ri të Prokurorisë për Ndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit. Afati për paraqitje në konkurs është 15 ditë. Në përputhje me ligjin për prokurorë publik, për këtë pozicion

Read Full Article