Back to homepage

Tag "Plazhet"

Ndryshimi i klimës, plazhe që zhduken dhe nxehtësi ekstreme. Turizmi në rrezik?

Ndryshimi i klimës, plazhe që zhduken dhe nxehtësi ekstreme. Turizmi në rrezik?

Plazhe që zhduken, nxehtësi ekstreme, uragane, pista skish që shkrijnë, të gjitha këto ndikojnë edhe tek industria e turizmit. Edhe pse jo në atë masë që ishte menduar. Kush do të shohë nga afër pasojat e ndryshimeve klimatike, duhet vetëm

Read Full Article