Back to homepage

Tag "Pensionet"

Nga 30 Gusht deri 1 me Shtator do të bëhet deponimi i pensioneve

Nga 30 Gusht deri 1 me Shtator do të bëhet deponimi i pensioneve

Nga 30 gushti do të fillojë pagesa e pensioneve të gushtit. Pagesa do të bëhet në katër grupe deri më 2 shtator. Qeveria në seancën e sotme u rekomandoi bankave përmes filialeve dhe ekspoziturave të bankave të sigurojnë pagesë në

Read Full Article