Back to homepage

Tag "Pasaportat"

Pasaportat më të fuqishme në botë, kryesojnë aziatiket, ku renditet RMV, Shqipëria e Kosova

Pasaportat më të fuqishme në botë, kryesojnë aziatiket, ku renditet RMV, Shqipëria e Kosova

Japonia, Singapori dhe Koreja e Jugut kanë pasaportat më të fuqishme ndërsa bota vazhdon të rikuperohet nga Covid-19, duke përmbysur renditjen e para pandemisë që dominohej nga shtetet europiane. Një pasaportë japoneze ofron hyrje në 193 vende, një më shumë

Read Full Article