Back to homepage

Tag "Palester"

Zbuloni çfarë i ndodh organizmit nëse konsumoni 1 lugë mjaltë herët në mëngjes

Zbuloni çfarë i ndodh organizmit nëse konsumoni 1 lugë mjaltë herët në mëngjes

Nuk është aspak i panjohur fakti që shumica e shqiptarëve dalin nga shtëpia pa ngrënë mëngjes duke i shkaktuar organizmit drobitje dhe dobësi që në nisje të ditës. Jo vetëm mjekësia popullore por edhe studime të ndryshme vlerësojnë se nisja

Read Full Article