Back to homepage

Tag "Ohër"

Një trup i pajetë është nxjerrë nga Liqeni i Ohrit

Një trup i pajetë është nxjerrë nga Liqeni i Ohrit

Nga ujërat e Liqenit të Ohrit sot pasdite është nxjerrë trupi i pajetë i një gruaje, konfirmoi për MIA-n zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimoski. Sipas tij, trupi i pajetë ishte vërejtur rreth orës 16:00 në afërsi të Kaneos dhe

Read Full Article