Back to homepage

Tag "Naser Nuredini"

Do të finansohen projekte infrastrukturore në tre Komuna

Do të finansohen projekte infrastrukturore në tre Komuna

Në seancën e sotme të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, me propozim të ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, u miratua informacioni për prokurimin publik shumëvjeçar për financimin e aktiviteteve për ndërtimin e kanalizimit fekal

Read Full Article