Back to homepage

Tag "Michael Leigh-Mallory"

Shkon në fshat për të dëfryer fëmijët, bën zbulimin e shekullit

Shkon në fshat për të dëfryer fëmijët, bën zbulimin e shekullit

Kishte 10 vjet pa ushtruar pasionin e tij, gjetjen e monedhave dhe metaleve të çmuara me mjetet e posaçme, ato “metal detector” që tashmë shiten pothuajse kudo në treg. Por një ditë me diell, së bashku me tre fëmijët, ai

Read Full Article