Back to homepage

Tag "Mercedes"

Mercedes W116 “ndizet” pas nëntë vitesh qëndrim

Mercedes W116 “ndizet” pas nëntë vitesh qëndrim

Shumë modeleve të vjetra të këtij prodhuesi u atribuohen fuqitë mitike. Mercedes ka prodhuar shumë modele legjendare në historinë e tij të gjatë dhe të pasur. Mes tyre është W116, një model i prodhuar nga viti 1972 deri në 1980.

Read Full Article