Back to homepage

Tag "LSM"

LSM edhe sot proteston, kërkohet rritje e pagave për 2.806 denarë

LSM edhe sot proteston, kërkohet rritje e pagave për 2.806 denarë

Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë edhe sot do të vendosë karrige para Kuvendit në shenjë mbështetjeje për anëtarët e Komisionit për financim dhe buxhet për të votuar amendamentin me të cilin kërkohen mjete për ribalancimin e Buxhetit për një rritje

Read Full Article