Back to homepage

Tag "Loredana"

Loredana habit: Jam e hapur për dashuri të re

Loredana habit: Jam e hapur për dashuri të re

Reperi i njohur nga Shqipëria, Noizy së fundmi ka organizuar një festë private për miqtë dhe kolegët për të promovuar koncertin e tij “Alpha show” që do të mbahet në Tiranë më 14 gusht. Në mesin e të ftuarave ishte

Read Full Article