Back to homepage

Tag "Kuvendi i Shqipërisë"

Shqipëri, Taulant Balla depoziton rezolutën për Srebrenicën në Kuvend

Shqipëri, Taulant Balla depoziton rezolutën për Srebrenicën në Kuvend

Rezoluta kundër gjenocidit serb në Srebrenicë është depozituar sot në Kuvend nga kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla dhe pritet të miratohet më datë 7 korrik, ditën që do të mbahet edhe protesta e organizuar nga Sali

Read Full Article