Back to homepage

Tag "Kronikë Speciale"

Beteja për drejtësi, KSHPK – Taravari | VIDEO

Beteja për drejtësi, KSHPK – Taravari | VIDEO

Një betejë për drejtësi ka hapur fron mes Komisionit shtetëror për parandalimin e korrupsionit dhe kryetarit të Gostivarit, Arben Taravari, shkruan Flaka në kronikën speciale dedikuar debatit publik Taravari – KSHPK. Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit denoncoi që më

Read Full Article