Back to homepage

Tag "Kinder"

Tërhiqen të gjitha llojet e produktit “Kinder” nga tregu i Maqedonisë

Tërhiqen të gjitha llojet e produktit “Kinder” nga tregu i Maqedonisë

“Atlantic Trade Skopje Sh.P.K Shkup” njofton se si distributor i gamës së kompanisë “Ferrero” në vend, me kërkesë të prodhuesit “Ferrero”, zgjeron tërheqjen nga tregu të gjithë prodhimit të “Kinder Chocobones”, “Kinder Surprise Maxi 100g” dhe “Kinder Mini Mix Peluche”.

Read Full Article