Back to homepage

Tag "Isen Shabani"

<strong>Ndikimi nga kriza u vërejt edhe në funksionimin e pushtetit lokal</strong>

Ndikimi nga kriza u vërejt edhe në funksionimin e pushtetit lokal

Nga një situatë e rënduar si pasojë e pandemisë, Maqedonia e Veriut u përballë edhe me pasojat e krizës ekonomie dhe energjetike në nivel global. Si në çdo segment tjetër, ndikimi u vërejt edhe në funksionimin e pushtetit lokal. Kryetar

Read Full Article
Isen Shabani: Realizuam mbi 100 projekte të vogla dhe të mëdha

Isen Shabani: Realizuam mbi 100 projekte të vogla dhe të mëdha

Kryetari i komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani në intervistën e fundvitit për Flaka Media Grup, flet për punën si kryetar komune, problemet dhe sfidat me të cilat ballafaqohet pushtetit lokal, raportet me pushtetin qendror, realizimin e programit vjetor dhe për

Read Full Article