Back to homepage

Tag "Intervista"

Deputetja <strong>Ajdari</strong>: Maqedonia e Veriut ka konfirmuar angazhimin strategjik ndaj Bashkimit Evropian

Deputetja Ajdari: Maqedonia e Veriut ka konfirmuar angazhimin strategjik ndaj Bashkimit Evropian

Vendi  ynë është shëndëruar në një partner të besueshëm për Bashkimin Evropian duke iniciuar reforma të qëndrueshme por edhe për faktin se shumë vende të Unionit,  që nga fillimi i krizës financiare dhe asaj të migracionit, u ndërgjegjësuan për rëndësinë gjeopolitike të Maqedonisë së

Read Full Article
<strong>Taravari në intervistën për Flaka: Do ta marrim shumë seriozisht propozimin që eventualisht mund të na vijë nga Qeveria</strong>

Taravari në intervistën për Flaka: Do ta marrim shumë seriozisht propozimin që eventualisht mund të na vijë nga Qeveria

Intervistën e parë ekskluzive pas zgjedhjes në krye të Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari e ka dhënë për Agjencinë e lajmeve Flaka. Taravari flet për politikën, familjen dhe profesionin e tij. “Për të thënë të vërtetën fokusi ynë ka qënë

Read Full Article
<strong>Valdet Xhaferi:</strong> Qëllimi ynë, e gjithë struktura partiake të ndjehet e përfaqësuar

Valdet Xhaferi: Qëllimi ynë, e gjithë struktura partiake të ndjehet e përfaqësuar

Kryetari i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar Valdet Xhaferi, në intervistën ekskluzive të fundvitit për Flaka Media Group, flet për politikën, udhëheqjen me degën e Gostivarit, institucionin që drejton dhe karrierën e tij. Xhaferi shpreh

Read Full Article
<strong>Anti Ismaili</strong>, për katër vite shapllet  katër herë Kampion Bote

Anti Ismaili, për katër vite shapllet  katër herë Kampion Bote

Viti 2022 pa dyshim që ishte vit shumë i sukseshëm për Andi Ismailin. Gjatë muajt shtator Andi u shpall fitues në Kampionatin Evropian të baletit modern që u mbajt në Shkup, dhe ku morën pjesë 2000 valltarë nga 22 vende

Read Full Article
Gazetari që nuk e ka “shijuar” terrenin, nuk mund të bëhet redaktor apo moderator i  mirë

Gazetari që nuk e ka “shijuar” terrenin, nuk mund të bëhet redaktor apo moderator i  mirë

Edhe në Vitin 2023 do të vazhdoj që me këmbëngulje të jem në anën e opinionit publik dhe qytetarëve dhe të zbatojmë me përpikmëri motivin për të qene Televizion i pavarur dhe objektiv – në anën e shikuesve, kështu premton

Read Full Article
Deputetja Arta Bilalli – Zendeli: Postet janë përgjegjësi dhe besim

Deputetja Arta Bilalli – Zendeli: Postet janë përgjegjësi dhe besim

Deputetja Arta Bilalli – Zendeli në intervistën e fundvitit për Flaka ka folur për punën si deputete dhe bashkëveprimi i deputeteve femra në mbrojtje të interesit të tyre pa dallime politike, nacionale e fetare. “Vlerësimi juaj se ekziston fryma feministe

Read Full Article
<em>Zv.ministri Hasani: </em>Në këtë kohë pasigurie dhe krize, NATO po tregon unitet dhe vendosmëri

Zv.ministri Hasani: Në këtë kohë pasigurie dhe krize, NATO po tregon unitet dhe vendosmëri

Мodernizimi, është prioritet për mbrojtjen, gjë që mund të shihet përmes rritjes së qëndrueshme të buxhetit të mbrojtjes dhe përdorimit të duhur të tij – këtë vit më shumë se 30 për qind e buxhetit të mbrojtjes është dedikuar për

Read Full Article
Drejtori <strong>Asani:</strong> Kemi angazhuar 4 ekspertë të jashtëm të cilët operojnë dhe njëkohësisht trajnojnë  stafin tonë

Drejtori Asani: Kemi angazhuar 4 ekspertë të jashtëm të cilët operojnë dhe njëkohësisht trajnojnë  stafin tonë

Drejtori i Klinikësn Universitare të Kirurgjisë së Fëmijëve në Shkup, Elmedin Asani në intervistën për Agjencinë e lajmeve Flaka bënë të ditur që trajnimi dhe mbajtja në trendin botëror të kirurgëve të Klinikës që drejton është prioritet, dhe se për

Read Full Article
Dogani: Nuk ka më djegie të mbeturinave në deponinë rajonale Rusino

Dogani: Nuk ka më djegie të mbeturinave në deponinë rajonale Rusino

Në intervistën e fundvitit për Flaka Media Group, drejtori i Ndërmarrjes së përbashkët publike Rusino/Pollog, Besim Dogani shpalos të arriturat nga themelimi dhe deri më tani, por edhe sfidat dhe problemet me të cilat ballafaqohet kjo ndërmarrje në një vjetorin

Read Full Article
Ministri Aliti: Po bëjmë të gjitha përpjekjet për të sjellur reformat në Adminisratë

Ministri Aliti: Po bëjmë të gjitha përpjekjet për të sjellur reformat në Adminisratë

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti flet për procesin e reformave dhe unifikimi i ligjeve me ata të BE-së. “Momentalisht jemi në fazën e screeningut  dhe fakti që si Ministri e

Read Full Article