Back to homepage

Tag "Grevë"

Nis greva në shkolla e çerdhe

Nis greva në shkolla e çerdhe

Sindikata e pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) sot fillon grevë në të gjitha institucionet e nivelit kombëtar në fushën e mbrojtjes së fëmijëve – kopshte dhe në shkollat ​​fillore dhe të mesme, duke mos kryer detyrat e punës

Read Full Article