Back to homepage

Tag "Foshnje"

Nëna sjell në jetë fëmijën me “lindjen e sirenës”

Nëna sjell në jetë fëmijën me “lindjen e sirenës”

Një çift të rinjsh të cilët u bënë prindër për herë të parë u habitën tej mase nga lindja e djalit të tyre, që për shkak se ndodh shumë rrallë, quhet edhe “lindje sirene”. Më 16 Dhjetor, Jennifer Petrie dhe

Read Full Article
Prindërit me kujdesje të tepërt krijojnë dëme të përhershme psikologjike te fëmijët

Prindërit me kujdesje të tepërt krijojnë dëme të përhershme psikologjike te fëmijët

Nëse jeni tepër mbrojtës ndaj fëmijëve tuaj, atëherë duhet të tregoni kujdes për pasojat psikologjike që mund t’i shkaktoni përgjatë gjithë jetës. Pra, ju nuk duhet të tregoheni një kujdes të ekzagjeruar ndaj tyre. Jeni prindër hipermbrojtës dhe besoni se

Read Full Article