Back to homepage

Tag "Foshnja"

Sëmundja e rrallë, fëmija lind me njolla të errëta mbi trup

Sëmundja e rrallë, fëmija lind me njolla të errëta mbi trup

Kjo vogëlushe e lindur në Dallas, SHBA, ka një sindromë unike që i ka shkaktuar njolla të errëta mbi të gjithë lëkurën e saj. Jireh lindi në Qershor, por ajo  çfarë i shqetësoi prindërit e saj Justin dhe Toneka, ishin

Read Full Article
Otiti, dhimbja e veshit tek fëmijët

Otiti, dhimbja e veshit tek fëmijët

Sigurisht dhimbja e otitit është ndoshta më e forta e provuar ndonjëherë për një fëmijë me shëndet të mirë dhe ndonjëherë otiti mund të çojë në komplikacione të tilla, si vrimë të daulles së veshit (e cila shërohet spontanisht pas

Read Full Article
Si të llogarisni sa i gjatë do të jetë fëmija juaj? Gjashtë gjërat që ndikojnë në rritjen e tij

Si të llogarisni sa i gjatë do të jetë fëmija juaj? Gjashtë gjërat që ndikojnë në rritjen e tij

Sa i gjatë do të jetë fëmija im: Ja se si të llogarisni saktësisht në centimetra! Kur një fëmijë lind, të gjithë fillojnë të mendojnë menjëherë se kujt i ngjan dhe si do të duket kur të rritet. Kështu pothuajse

Read Full Article