Back to homepage

Tag "Flurona"

Çfarë është Flurona dhe cilat janë simptomat?

Çfarë është Flurona dhe cilat janë simptomat?

Fillimi i vitit 2022 ka sjellë shqetësime të reja për shëndetin publik në botë. Kjo pasi në disa shtete të botës tashmë janë identifikuar raste të qytetarëve, të cilët janë të infektuar në të njëjtën kohë me COVID-19 si dhe

Read Full Article