Back to homepage

Tag "Flori Mumajesi"

Çfarë ka ndodhur me Flor Mumajesin? Këngëtari “zhduket” nga rrjetet sociale

Çfarë ka ndodhur me Flor Mumajesin? Këngëtari “zhduket” nga rrjetet sociale

Këngëtari i njohur, Flori Mumajesi ndonëse nuk ka publikuar hite të reja nuk i ka munguar asnjëherë mbështetja nga fansat e tij. Por kohët e fundit Flori jo vetëm që nuk ka publikuar këngë por ka fshirë fotot dhe videot

Read Full Article