Back to homepage

Tag "Flokët"

Si ta mbani ngjyrën e flokëve tuaj të ndritshme në verë

Si ta mbani ngjyrën e flokëve tuaj të ndritshme në verë

Vera është një kohë e shkëlqyeshme për të zbardhur pak flokët ose për të marrë pikat kryesore që të përshtaten me shkëlqimin veror të lëkurës tuaj dhe të merrni ngjyrën e lakmuar të flokëve tuaj. Por si mund ta mbani

Read Full Article