Back to homepage

Tag "Filma"

22 filmat që duhet t’i shihni në 2022-tën

22 filmat që duhet t’i shihni në 2022-tën

Nga një thriller psikologjik me aktorët Harry Styles dhe Florence Pugh, te Robert Pattinson në rolin e Batman-it dhe vazhdimet e Avatar dhe Knives Out, kritikët e BBC kanë përzgjedhur publikimet më të mira të planifikuara për 2022. Shihni më

Read Full Article