Back to homepage

Tag "Fidan Jusufi"

Fidan Jusufi fiton titullin magjistër në Univerzitetin “Shën Kirili dhe Metodi” në  Shkup

Fidan Jusufi fiton titullin magjistër në Univerzitetin “Shën Kirili dhe Metodi” në Shkup

Në Institutin për kërkime sociologjike dhe Politike-Ligjore të Univerzitetit “Shën Kirili dhe Metodi”, në Shkup, kandidati Fidan Jusufi nga Gostivari, me sukses mbrojti temën e magjistraturës “Konzistenca e kornizës ligjore në sistemin e mbrojtjen sociale në nivel lokal”, njofton Gostivari

Read Full Article