Back to homepage

Tag "Emanuel Macron"

Macron: Është gjetur zgjidhje për hapjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut

Macron: Është gjetur zgjidhje për hapjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut

Sipas Deutche Welle, presidenti francez Emanuel Macron sot deklaroi se është gjetur zgjidhje për problemin mes Shkupit dhe Sofjes, zgjidhje kjo që do të hap rrugë që të nisin negociatat për anëtarësim të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut në BE. “Mendoj

Read Full Article