Back to homepage

Tag "Elvis Presley"

45 vjet nga vdekja e Elvis Presley-t

45 vjet nga vdekja e Elvis Presley-t

Elvis Presley ka lindur më 8 janar 1935 në Tupleo, dhe ka vdekur më 16 gusht 1977 në Memphis. Kur ka vdekur, ai ishte vetëm 42 vjeç. Ai konsiderohet si një ndër figurat kulturore më të shquara të shekullit të

Read Full Article