Back to homepage

Tag "Elmedin Asani"

Drejtori <strong>Asani:</strong> Kemi angazhuar 4 ekspertë të jashtëm të cilët operojnë dhe njëkohësisht trajnojnë  stafin tonë

Drejtori Asani: Kemi angazhuar 4 ekspertë të jashtëm të cilët operojnë dhe njëkohësisht trajnojnë  stafin tonë

Drejtori i Klinikësn Universitare të Kirurgjisë së Fëmijëve në Shkup, Elmedin Asani në intervistën për Agjencinë e lajmeve Flaka bënë të ditur që trajnimi dhe mbajtja në trendin botëror të kirurgëve të Klinikës që drejton është prioritet, dhe se për

Read Full Article