Back to homepage

Tag "Dafina Stojanovska"

Stojanovska e VMRO-DPMNE: LSDM po kërkon shpëtim dhe të ndajë përgjegjësinë

Stojanovska e VMRO-DPMNE: LSDM po kërkon shpëtim dhe të ndajë përgjegjësinë

Dafina Stojanovska nga VMRO-DPMNE, sonte në emisionin Rruga Drejtë në Alsat, tha se pavarësisht se problemet e BDI-së janë të brendshme, nuk duhet të harrojmë se BDI-ja është pjesë e qeverisë. Zjarri që ka filluar të digjet në BDI, ngadalë

Read Full Article