Back to homepage

Tag "CoVid"

Hulumtimet e fundit: Omicron mund ta luftojë variantin Delta

Hulumtimet e fundit: Omicron mund ta luftojë variantin Delta

Shtetet e Bashkuara, shtetet evropiane dhe Japonia, kanë raportuar shifra rekorde të infektimit me koronavirus, teksa varianti Omicron vazhdon të përhapet në kohë festash; Izraeli do të ofrojë dozën e katërt të vaksinës për personat mbi 60 vjeç si dhe

Read Full Article