Back to homepage

Tag "CoVid-19"

Drejtori i Pfizerit infektohet me CoVid-19

Drejtori i Pfizerit infektohet me CoVid-19

Drejtori ekzekutiv i kompanisë farmaceutike Pfizer, Albert Bourla, ka bërë të ditur se ka rezultuar pozitiv në testin e COVID-19 dhe se ka simptoma të lehta, pavarësisht se është vaksinuar me katër doza, raporton Reuters. Ai theksoi se ka filluar

Read Full Article
Qeveria vendosi, hiqen maskat

Qeveria vendosi, hiqen maskat

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka marrë sot vendim që të hiqen maskat. Maskat do të hiqen në ambientet e mbyllura dhe për nxënësit e shkollave të mesme. po ashtu Qeveria vendosi të shfuqizohet ndalesa për organizimin e

Read Full Article
Të dhënat e covid-19 gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut

Të dhënat e covid-19 gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut publikoi të dhënat për virusin korona në vend brenda 24 orëve të fundit. ë dhënat janë si vijon: Raste të reja: 150Riinfektime: 27Të vdekur në 24 orët e fundit: 1Të vdekur të raportuar

Read Full Article
Shfuqizimi i masave anti-COVID sot në mbledhje të Qeverisë së Maqedonisë

Shfuqizimi i masave anti-COVID sot në mbledhje të Qeverisë së Maqedonisë

Certifikata për infektim të vlejë 180 ditë në vend të 45 ditëve, kthimi i grave shtatzëna në punë, kthimi i studentëve në fakultete me prani fizike, dalje nga shteti pa vërtetime për vaksina të pranuara, test negativ PCR ose certifikatë

Read Full Article