Back to homepage

Tag "Çaji i sherebelës"

Çaji i sherebelës dhe hithrës kundër alergjive të stinës

Çaji i sherebelës dhe hithrës kundër alergjive të stinës

Alergjia mund të përshkruhet si një reagim jo normal i sistemit imunitar ndaj një substance që jo domosdoshmërisht është e dëmshme. Njerëzit alergjikë kanë nivele të larta antitrupash, të cilat kur ndërveprojnë me polenin apo mykun aktivizojnë disa rruaza të

Read Full Article