Back to homepage

Tag "Beti Stamenkovska Trajkovska"

10 orë fjalim, deputetja e VMRO-DPMNE-së thyen rekord në Kuvend

10 orë fjalim, deputetja e VMRO-DPMNE-së thyen rekord në Kuvend

Deputetja e VMRO-DPMNE-së, Beti Stamenkovska Trajkovska theu rekordin për fjalimin më të gjatë në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, përcjell TV21. Ajo foli deri në mëngjes herët në Komisionin për Zgjedhje dhe Emërime në seancën ku prokurori republikan Lubomir Joveski

Read Full Article