Back to homepage

Tag "Besim Dogani"

Dogani: Nuk ka më djegie të mbeturinave në deponinë rajonale Rusino

Dogani: Nuk ka më djegie të mbeturinave në deponinë rajonale Rusino

Në intervistën e fundvitit për Flaka Media Group, drejtori i Ndërmarrjes së përbashkët publike Rusino/Pollog, Besim Dogani shpalos të arriturat nga themelimi dhe deri më tani, por edhe sfidat dhe problemet me të cilat ballafaqohet kjo ndërmarrje në një vjetorin

Read Full Article