Back to homepage

Tag "BDI"

Të dielën Hasani ia dorëzon detyrën Xhaferit. I pranishëm edhe Ahmeti

Të dielën Hasani ia dorëzon detyrën Xhaferit. I pranishëm edhe Ahmeti

Në BDI, dega në Gostivar të dieln që vjen do të zhvillohet ceremonia e pranimit dorëzimit të detyrës kryetar dege. Në këtë eveniment, kryetari në detyrë Bashkim Hasani do të ia dorëzon detyrën kryetarit të ri, Valdet Xhaferi, njofton Gostivari

Read Full Article
20 vite BDI, Ivanovski: Mos të ishte BDI, ndoshta “varka” jonë do të ishte drejtuar kah Moska

20 vite BDI, Ivanovski: Mos të ishte BDI, ndoshta “varka” jonë do të ishte drejtuar kah Moska

Gazetari Sasha Ivanovski, ka vlerësuar 20 vjetorin e themelimit dhe funksionimit të Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI. Sipas tij, BDI e mban të drejtuar “varkën” tonë të shtetit nga Uashingtoni dhe Brukseli dhe po mos të ishte BDI ndoshta

Read Full Article