Back to homepage

Tag "Asen Vasilev"

Vasilev: Bullgaria e kreu obligimin, Maqedonia le të vendos për propozimin francez

Vasilev: Bullgaria e kreu obligimin, Maqedonia le të vendos për propozimin francez

Politikani bullgar dhe kandidati për kryeministër nga partia “Vazhdimi i ndryshimit”, Asen Vasilev tha se çështja e Maqedonisë së Veriut ka përfunduar tashmë dhe propozimi është dorëzuar. “Kemi përfunduar tashmë punën për çështjen e Maqedonisë. Kolegët nga Republika e Maqedonisë

Read Full Article