Back to homepage

Tag "Artan Grubi"

Grubi: Kryesia e re do t’i qaset punës për të sjellur ndryshimin në Gostivar

Grubi: Kryesia e re do t’i qaset punës për të sjellur ndryshimin në Gostivar

Sonte BDI dega në Gostivar organizoi ceremoninë e dorëzimit të detyrës, kryetar dege. Në prani të liderit, Ali Ahmeti, zyrtarëve të lartë partiak e qeveritar, Bashkim Hasani ia dorëzoi detyrën kryetarit të sapozgjedhur, Valdet Xhaferi, raporton Gostivari Sot. I pranishëm

Read Full Article
Grubi: Askush, në asnjë rrethanë, nuk mund të asimilojë askënd në shekullin e 21

Grubi: Askush, në asnjë rrethanë, nuk mund të asimilojë askënd në shekullin e 21

“Askush, në asnjë rrethanë, nuk mund të asimilojë askënd në shekullin e 21-të, në vitin 2022, në botën e sotme. Absurde dhe fyese është përpjekja për të imponuar frikë! Sot gjithçka dihet, asgjë nuk mund të fshihet! Pushtimet ushtarake, krimet

Read Full Article
Sigurohen mjetet për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, njofton Grubi

Sigurohen mjetet për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, njofton Grubi

Ashtu siç edhe premtuam, pas miratimit të ligjit për kredinë për ta ndërtuar autostradën Shkup – Bllacë, u nënshkrua edhe huamarrja me Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, me ç’rast përfundimisht u siguruan mjetet për ndërtimin e autostradës, bëri me

Read Full Article
Grubi: Të bashkohemi të gjithë për Maqedoninë europiane

Grubi: Të bashkohemi të gjithë për Maqedoninë europiane

“Duke shqyrtuar idetë për zhbllokimin e ecurisë tonë drejt Bashkimit Europian me partnerët e koalicionit qeverisës. Kohezioni i brendshëm dhe barazia u adresuan nga Marrëveshja e Ohrit, çështjet me Greqinë dhe Serbinë u mbyllën, tash jemi NATO, dhe mbetet ta

Read Full Article
Grubi: Forcat progresive ngadhnjyen sonte në Kuvend

Grubi: Forcat progresive ngadhnjyen sonte në Kuvend

“Forcat progresive ngadhnjyen sonte në Kuvend. Na pret shumë punë dhe kemi ditë të mira para nesh, për vendin dhe për të gjithë qytetarët”, kjo është porosia e zv.kryemistrit të parë Artan Grubi pasi dështoi iniciativa e VMRO-DPMNE për interpelancë

Read Full Article