Back to homepage

Tag "Arta Bajrami"

Kënga e Arta Bajramit kthehet në hit

Kënga e Arta Bajramit kthehet në hit

Arta Bajrami vazhdon të jetë një ndër këngëtaret më të suksesshme dhe më të dashura shqiptare. Ndonëse është në skenën e muzikës vendore prej vitesh ajo është ende aktive me projekte të reja dhe një të tillë e ka lansuar

Read Full Article