Back to homepage

Tag "Arbër Ademi"

Ademi “spec djegës”, opozitës: Mbarë e mirë

Ademi “spec djegës”, opozitës: Mbarë e mirë

Në fotografi me kryeparlamenarin Talat Xhaferi, deputeti dhe koordintatori i grupit parlamentar te BDI, Arber Ademi ka provokuar opozitën duke u çuar porosi se janë: Mbarë e mirë, njofon gazeta Observeri Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot gjatë seancës për

Read Full Article